7 grunner til å fundamentere med jordskruer

Våren nærmer seg og planlegging bør starte nå.
Ta kontakt nå
7 grunner til å fundamentere med Stop Digging jordskruer.
Telen er færd med å slippe taket i bakken og huseiere over hele landet er i gang med årets byggeprosjekter. Det planlegges og oppføres uthus, plattinger, lekeapparater, carporter, levegger og brygger over en lav sko – og over dyre, tidkrevende, hageoppgravende betongfundamenter.

Mange huseiere tror at et fundament må være støpt for å være holdbart, men på denne fronten har det definitivt vært en utvikling.

Jordskruer viser seg å være en vel så effektiv og holdbar måte å fundamentere mindre byggverk på.

Så til deg som enda ikke har gravd opp hagen, men lurer på hva slags løsning du skal velge til å fundamentere årets byggeprosjekt – her har vi samlet de syv beste grunnene til å velge jordskruer.

7 grunner til å fundamentere med jordskruer
1. Fornuftig pris

Pris er et av de viktigste punktene når folk velger byggeløsninger. I så måte kommer jordskruer godt ut av regnestykket, fordi skruene er forholdsvis rimelige og enkle å få skrudd ned i bakken. I hvert fall sammenlignet med støpefundament. (Sjekk www.stopdigging.no å få et tilbud på ditt prosjekt!)

2. Kort byggetid, uansett årstid

Bare du har byggeplanene klare, så kan jordskruene skrus rett ned i bakken – sommer eller vinter – og så er de klare til bruk. Stop Digging leverer ferdig monterte jordskruer på 80 – 2000 cm (!), så du slipper å bruke tid og ressurser på gravearbeider, støping, herding og den slags – altså det du egentlig bare vil bli ferdig med uansett.
3. Ingen graving
Ingen hageeier ved sine fulle fem ønsker å grave opp hagen eller bakken, hvis de kan slippe. Må man så må man, men nå er det jo sånn at man faktisk ikke må lenger. Man kan bare stikke en skrue i jorda og få et solid fundament helt uten skader på omgivelsene. Ganske enkelt genialt.

4. Klar med en gang
En annen absolutt fordel med jordskruer er at du kan sette i gang med byggeprosjektet fra det øyeblikket skruene er ferdig montert. Du kan dermed gå fra byggestart til ferdig prosjekt langt raskere enn med en løsning som krever flere tidkrevende faser.

Build a fence with ground screws