AUTORISERT MONTØR

VI SKRUR
FUNDAMENTET
DITT I [LOCATION]

Har du planer om å bygge en platting, et anneks, en carport eller noe annet som krever grunnforankring med jordskruer? Kontakt oss, så hjelper vi deg!

AUTORISERT MONTØR

Vi monterer skruen, du gjør resten

Alle montørene til Stop Digging får opplæring og autorisering av oss. En viktig del av konseptet vårt er at vi ikke bare leverer skruen, men at vi også utfører profesjonell montering av den. Når du tar kontakt med Stop Digging, vil vi vanligvis gjøre en befaring hos deg for å se hvordan prosjektet skal se ut, stedet det skal stå på og hva underlaget og grunnen består av. Du har ansvar for å markere eventuelle kabler og rør i bakken, Vi vil komme med en optimal løsning for et fundament med jordskruene våre, gi deg et prisanslag og avtale en dag for montering.

Hvordan monteres jordskruer?

Montøren fra Stop Digging vil komme til avtalt tid og forankre jordskruene i henhold til tilbudet vi har kommet med. Monteringen skjer raskt! Først vil vi forhåndsbore alle hullene for å undersøke jordforholdene, og for å sørge for en sikker og stabil montering. Deretter monterer vi skruene akkurat der du vil ha dem, og i den høyden du ønsker. Dermed er vår del gjort, og du kan begynne å bygge med en gang.

Passer jordskruer overalt?

Vi har skruer i ulike lengder og dimensjoner avhengig av grunnforhold, jordarter og jordsmonn, hvilke materialdimensjoner som skal brukes og hvilken belastning skruene skal tåle. Ved å kombinere de ulike skruemodellene våre, jevner vi enkelt ut eventuelle nivåforskjeller. Siden vi ikke bruker noen større maskiner, kan vi også ta monteringsoppdrag i ulendt terreng. Jordskruer kan også brukes på steder hvor betongelementer ikke kan fraktes, eller der gravemaskiner ikke kommer til. Vi kan for eksempel gå gjennom et hus til en lukket bakgård. De klimasmarte jordskruene våre og den praktiske monteringen passer perfekt i følsomt miljø, som for eksempel i naturreservater og parker. Skog, myrer, våtmark og strandnære områder – vi kan montere på de fleste steder. Det er bare å prøve oss!

Ferdig på en formiddag

En av de største fordelene til jordskruen, er at den er rask å montere, og at du kan begynne å bygge med en gang. Hvis du vil se flere filmer som guider deg, kan du besøke Stop Diggings Youtube-kanal eller Facebook-side. Du kan også se oss montere jordskruer i noen episoder av svenske Sofias engler og Bygglov. 
Slik så det ut da vi var med i Sinnasnekker’n Sverige og monterte jordskruer til en veranda, et gjerde og et klatrestativ.

LES MER

Spar tid, penger og arbeid med jordskruer

PÅ HJEMMEBANE

Et stabilt fundament er viktig for alle byggprosjekter, men å grave ned eller støpe betongfundamenter er både tungt og slitsomt. Da er det flaks at vi tilbyr et bedre alternativ – et fundament uten graving! Jordskruene våre hjelper deg med å gjøre drømmeprosjektet ditt til virkelighet – raskt og enkelt. Kanskje du vil bygge en terrasse, et gjerde, en trapp, et nytt inngangsparti eller en lekestue til barna? Se hva andre har bygget og finn din egen idé.

PÅ BYGGEPLASSEN

Kunden har alltid rett – og lite tid. Når du velger å forankre arbeidet ditt med jordskruene våre, sparer du tid og penger. Vi kan montere skruer året rundt, selv på steder som er vanskelige å komme til, og i jord som er vanskelig å grave i. Å lage et fundament av skruer passer spesielt bra på overflater som allerede er opparbeidet, hvor graving vil være ødeleggende. Med et markfundament av skruer kan du ta flere oppdrag.

INSTAGRAM

Jordskruen gjør ting enklere for deg – og bygget blir penere

Å bygge et fundament av jordskruer er på mange måter enklere enn å bygge et fundament av betongelementer eller støpe grunnmur. Vi har vært med på en rekke spennende prosjekter gjennom årene, og er profesjonelle når det gjelder å bruke jordskruer på den beste og mest effektive måten. Her deler vi og kundene våre noen ekstra flotte byggprosjekter – forankret med jordskruer fra Stop Digging!