Montere søppelkasse med jordskrue

Det er ikke så vanskelig å montere søppelkasser i boligområder, parker, skolegårder, lekeplasser eller på andre områder. Om søppelkassen forankres med en jordskrue får du en stabil og pen løsning med minst mulig påvirkning på området rundt. Dessuten går det raskt å få den på plass – vanligvis tar det ikke mer enn en time per jordskrue.

Reduser kostnaden med flere søppelkasser

På områder hvor det befinner seg mange mennesker bør det også være mange søppelkasser for å hindre at papir og annet søppel ikke havner på bakken. Med pene, holdbare og lett tilgjengelige søppelkasser reduserer man risikoen for forsøpling og du får hyggeligere omgivelser på kjøpet. Det betyr også at du slipper ekstra kostnader for rydding og eventuell sanering.

Hvorfor jordskrue?

For å sørge for at søppelkassene skal stå stødig i all slags vær kreves det et stabilt fundament. Vår spesialutviklede jordskrue – modell jordskrue – er et utmerket fundament for søppelkasser som skal monteres frittstående på stolper utendørs. Rørskruen er spesialutviklet for vårt nordiske klima, varmegalvanisert ifølge ISO 1461 og måltilpasset ut i fra norsk byggestandard. Når vi borer ned skruen i bakken med vårt spesialverktøy kiles den fast og forankres godt. Stolpen som holder søppelkassen monteres deretter inni rørskruen og festes raskt med fire bolter. Det gir deg en stabil og pen løsning med minst mulig påvirkning på området rundt.

Velger du å forankre søppelkassene med rørskruen kan du regne med:

– Rask og effektiv montering
– Minimal påvirkning på omgivelsene
– Stabil forankring som tåler umiddelbar belastning
– Fleksibel løsning som er flytt- og gjenvinningsbar
– Fast pris

Når passer det ikke med jordskrue?

StopDigging jordskrue er et smart, pent og smidig alternativ til en vanlig betongsokkel. Overalt der man vanligvis graver ned en prefabrikkert betongsokkel kan du heller bruke jordskruen. Den passer imidlertid ikke på fjellunderlag eller om bakken nettopp er blitt utgravd ned til 50 cm eller dypere. I sistnevnte tilfelle må bakken få tid til å sette seg før man kan utføre en god og stabil montering. En ekstremt steinete bakke kan også være et problem, men i de aller fleste tilfeller kan vi montere jordskruen også i steinete underlag da vi forhåndsborer alle skruene slik at både små og ganske store steiner sprekkes.

Sertifiserte montører

Alle våre montører er sertifiserte og vi ansettes av både privatpersoner og en lang rekke bedrifter innen bygg og forvaltning, som for eksempel NCC, Skanska, Peab og svenske Riksbyggen. Vi har også samarbeid med et stort antall kommuner rundt omkring i Sverige.

Mer å tenke på

Sørg for å velge søppelkasser av høy kvalitet og materialer som tåler hard slitasje over lang tid. Det trenger ikke bety at du må gi avkall på det estetiske – i de aller fleste tilfeller går design og funksjon hånd i hånd.

Kontakt oss hvis du ønsker et tilbud eller rask kontakt med en av våre sertifiserte montører.
Er du entreprenør og interessert i et samarbeid? Kontakt oss, så forteller vi mer.