Vi i villa

http://www.viivilla.no/bygging/7-grunner-til-a-fundamentere-med-jordskruer/

7 grunner til å fundamentere med jordskruer

Telen har sluppet taket i bakken og huseiere over hele landet er i gang med årets byggeprosjekter. Det planlegges og oppføres uthus, plattinger, lekeapparater, carporter, levegger og brygger over en lav sko – og over dyre, tidkrevende, hageoppgravende betongfundamenter.

Mange huseiere tror at et fundament må være støpt for å være holdbart, men på denne fronten har det definitivt vært en utvikling.

Jordskruer viser seg å være en vel så effektiv og holdbar måte å fundamentere mindre byggverk på.

Så til deg som enda ikke har gravd opp hagen, men lurer på hva slags løsning du skal velge til å fundamentere årets byggeprosjekt – her har vi samlet de syv beste grunnene til å velge jordskruer.

7 grunner til å fundamentere med jordskruer

1. Fornuftig pris

Pris er et av de viktigste punktene når folk velger byggeløsninger. I så måte kommer jordskruer godt ut av regnestykket, fordi skruene er forholdsvis rimelige og enkle å få skrudd ned i bakken. I hvert fall sammenlignet med støpefundament. (Sjekk www.stopdigging.no å få et tilbud på ditt prosjekt!)

2. Kort byggetid, uansett årstid

Bare du har byggeplanene klare, så kan jordskruene skrus rett ned i bakken – sommer eller vinter – og så er de klare til bruk. Stop Digging leverer ferdig monterte jordskruer på 80 – 2000 cm (!), så du slipper å bruke tid og ressurser på gravearbeider, støping, herding og den slags – altså det du egentlig bare vil bli ferdig med uansett.

vi i villa jordskruer

3. Ingen graving

Ingen hageeier ved sine fulle fem ønsker å grave opp hagen eller bakken, hvis de kan slippe. Må man så må man, men nå er det jo sånn at man faktisk ikke må lenger. Man kan bare stikke en skrue i jorda og få et solid fundament helt uten skader på omgivelsene. Ganske enkelt genialt.

4. Klar med en gang

En annen absolutt fordel med jordskruer er at du kan sette i gang med byggeprosjektet fra det øyeblikket skruene er ferdig montert. Du kan dermed gå fra byggestart til ferdig prosjekt langt raskere enn med en løsning som krever flere tidkrevende faser. Og du slipper å forholde deg til forskjellige håndverkergrupper som kanskje ikke alltid kommer når de sier …

5. Lang levetid

Jordskruene fra Stop Digging er laget i varmforsinket stål og er galvanisert i henhold til NS-EN ISO 1461. De er også utviklet spesielt for klimaet og grunnforholdene her i norden, slik at du kan være trygg på at skruene vil sitte dønn fast i generasjoner fremover.

Carport stopdigging

Vanskelig underlag? Ikke noe problem. Stopdiggings jordskurer kan skrus ned i alskens underlag

6. Kan brukes over alt

Det er ikke alltid grunnforhold og byggeplaner kommer overens. Har du grunnfjell eller andre utfordringer i bakken der du bor, kan dette skape problemer  for tradisjonell fundamentering. Men med Stop Diggings robuste og superfleksible jordskruer er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan bygge.

7. Kan brukes igjen og igjen

Til syvende og sist (men ikke minst) må det nevnes at jordskruene fra Stop Digging kan skrus opp og brukes på nytt! Hvis du vil flytte eller rive noe du har bygd med jordskruer, så kan de simpelthen skrus opp – uten skade på bakken – og brukes på nytt i neste prosjekt. Eller gå videre til neste eier. Dét er det ikke mange støpte fundament som kan hamle opp med!

Med dette håper vi at du har fått noen gode tips til ditt neste byggeprosjekt. Stopdigginghar forhandlere over hele Norge og er klare for å bistå store og små prosjekter med sine jordskruer.