UTVID TILBUDET DITT

Bli partner
FINN UT MER

FYLL UT SKJEMAET OG MELD INTERESSE

ALLEREDE PARTNER?
LOGG INN HER!

BLI PARTNER MED STOP DIGGING!

Vi søker nå flere drevne bygg- og entreprenørbedrifter som ønsker å styrke tilbudet sitt med Stop Diggings helhetlige konsept. På bare noen få år har vårt unike konsept – ferdig monterte jordskruer – sprengt grenser over hele verden, og Stop Digging har utviklet et nettverk med over 100 partnere i et titalls land. I Sverige opererer vi under navnet «Sluta Gräv», men utenfor Sverige er varemerket vårt «Stop Digging». Partnerskapet gjør oss sterke – vi hjelper til og jobber både for oss selv og for hverandre.

Stop Diggings jordskruer er et attraktivt og etterspurt alternativ til tradisjonelle jordfundamenter, først og fremst betongfundamentet. Kunnskapen om jordskruene og dens fordeler øker i kundegruppene våre, ikke minst fordi det er et klimasmart alternativ. Det brede utvalget vårt av skruemodeller gjør det også mulig å forankre byggeprosjekter på steder det ellers er vanskelig å komme til, og i sensitive miljøer. Dette har åpnet opp for et nytt marked. Den økende interessen for solenergi har også kommet våre partneres virksomhet til gode, siden jordskruer er et svært praktisk fundament til dette formålet.

Partnerne våre håndterer sine egne kunder, fra henvendelse til fakturering. Kundene kommer ofte fra de respektive partnernes lokale nettverk, men Stop Digging bidrar også med sentral markedsføring. Samarbeid er nøkkelen til vår felles suksess.

DETTE SYNES PARTNERNE VÅRE OM SAMARBEIDET

”MÅLET MITT ER Å
MONTERE MASSEVIS  
AV SKRUER”

JANNE HYNYNEN, FINLAND

underline
Janne Hynynen ble nysgjerrig på Stop Digging etter å ha lest om oss på Facebook. Han driver et byggefirma i Kuopio i den østre delen av Finland. Etter å ha hatt kontakt med oss på nettet, avtalte vi et møte i Helsinki hvor vi fortalte mer om jordskruene våre og partneropplegget vårt.

Janne syntes at alt hørtes veldig bra ut, og er nå en av våre samarbeidspartnere i Finland. Han ser mange fordeler med samarbeidet.
«Jordskruen er en fantastisk idé. Den er enkel å montere, passer overalt og kan brukes på mange ulike måter», sier Janne Hynynen.

Han vil satse knallhardt på å selge i sin del av Finland.
“Målet mitt nå er å montere masse skruer”, sier han.

FORDELER MED Å VÆRE PARTNER

VI TAR VARE PÅ FAMILIEN VÅR

Fremgangen til våre partnere er også fremgangen vår. Oppdraget vårt er å erstatte all verdens betongfundamenter med jordskruene våre, og som samarbeidspartner blir du en nøkkelspiller i dette arbeidet. Derfor sørger vi for at de som velger å bli partnere skal få alle forutsetninger for å lykkes.

SOM PARTNER FÅR DU

ET LØNNSOMT KOMPLEMENT
TIL VIRKSOMHETEN DIN


Du legger til en ny tjeneste og et nytt produkt i sortimentet ditt som gir deg nye oppdrag, kunder – og inntekter. Vi tilbyr støtte innen teknikk, logistikk og kunnskap om hvordan du bygger en vellykket virksomhet. Via intranettet vårt får du tilgang til alt du trenger av manualer, kontrakter og maler for tilbud og ordrebekreftelser.

SOM PARTNER FÅR DU

ET EKSKLUSIVT
GEOGRAFISK MARKEDSOMRÅDE


Du får et eksklusivt geografisk område hvor bedriften din har enerett til å levere helhetskonseptet vårt. Vi hjelper deg også med digital markedsføring, salg og profilering – alt for at du skal kunne konsentrere deg om å selge og montere skruer.

SOM PARTNER FÅR DU

OPPLÆRING OG
AUTORISERING


Du får opplæring om produktene og maskinene våre – og en unik autorisering. En sentral del av konseptet vårt er å ikke bare levere skruen, men også å utføre en profesjonell montering av den. Vi gir deg selvfølgelig kontinuerlig teknisk support, og ekspertene våre på jordskruemontering er alltid tilgjengelig for rådgivning.

SOM PARTNER FÅR DU

ET NYTT NETTVERK AV
KOLLEGAER OG KUNDER


Du får et nytt yrkesnettverk, kollegaer over hele verden og et fantastisk fellesskap. Vi arrangerer partnertreff og inviterer deg inn i et sosialt nettverk hvor partnere inspirerer hverandre. Gjennom Stop Digging får du sjansen til å bli en pådriver i utviklingen av en konservativ bransje – sammen vokser vi oss sterke.

DETTE SYNES PARTNERNE VÅRE OM SAMARBEIDET

”MAN KAN RINGE
NÅR SOM HELST
MED SPØRSMÅL”

ROB HERSTRÖTER & HUGO BOSCH, NEDERLÄNDERNA

underline
Rob Herströter og Hugo Bosch driver et byggefirma i Tiel-regionen i Nederland. Samarbeidet vårt startet da de ønsket å finne en enkel og stabil måte å forankre ulike byggeprosjekter i jorda på. De begynte å lete på nettet.

“Jeg fant en løsning som hørtes interessant ut, men den fantes ikke i Nederland”, sier Rob Herströter.

Det Rob hadde funnet informasjon om var Stop Digging og jordskruekonseptet vårt. Etter å ha sendt noen e-poster frem og tilbake, fikk han og Hugo besøk av en av selgerne våre. Rob og Hugo fikk vite alt de ønsket å vite om Stop Digging, skruene våre og hvordan partnerskapet fungerer. Etter litt betenkningstid bestemte de seg for å inngå et samarbeid. De setter pris på støtten fra hovedkontoret i Helsingborg.
«Jeg liker hele konseptet, at du kan ringe når som helst dersom du har spørsmål om maskinene, eller hvis du ønsker råd om hvordan du monterer i en viss type underlag», sier Hugo Bosch.

Rob og Hugo ser store utviklingsmuligheter med jordskruen og samarbeidet med Stop Digging.
“Det er så mange ulike situasjoner og ting du kan bruke jordskruen til. Nå skal vi få enda flere kunder til å oppdage det”, sier Rob Herströter.

SLIK BEGYNNER DU Å JOBBE MED STOP DIGGING

Markedet for konseptet til Stop Digging vokser i takt med at stadig flere oppdager allsidigheten og fordelene med jordskruen. Vi er derfor svært åpne for samarbeid med nye partnere, særlig små og mellomstore bedrifter i bygg- og anleggsbransjen med en sterk, lokal forankring.

VI TROR AT DU

  • er en dreven entreprenør med et etablert bygge- eller entreprenørfirma som har minst fem ansatte.
  • har en ambisjon om å utvikle deg og få virksomheten din til å vokse.
  • ser på Stop Digging og de unike jordskruene våre som et mulig supplement til din vanlige virksomhet.

Hvis du er interessert i å begynne å jobbe med oss, er første steg å avtale et besøk til hovedkontoret vårt i Helsingborg. Her får du grundig informasjon om Stop Digging, hvordan virksomheten vår ser ut og hvordan samarbeidet fungerer. Du får møte ansatte fra de ulike avdelingene våre, og vi svarer på spørsmålene dine. Vi går gjennom sortimentet vårt av skruer og lar deg teste maskinene våre. Når du har bestemt deg for å bli partner hos oss, får du en startpakke som inneholder alt du trenger for å komme i gang.

This is the form anchor. Don't delete please.

STOP DIGGING GIR DEG NYE KUNDER OG INNTEKTER

BLI EN DEL AV STOP DIGGING

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg innen kort tid.