Utvid verktøykassen med jordskruer.

Vi søker flere installatører og samarbeidspartnere.

STOPDIGGING VOKSER.

Jobb med oss som partner,  installatør, samarbeid med oss om spesifikke prosjekter, eller tilby vår jordskrue sammen med dine egne produkter og tjenester.

Etterspørselen etter jordskruer øker, ta med jordskruen inn i virksomheten din.

Kontakt Henrik Karlsson for å diskutere alternativene dine. Han kan svare på alle spørsmål du måtte ha og veilede deg til en optimal ordning.

Herik Karlsson – NO Country Manager

Ring meg hvis du er interessert i å jobbe med jordskruer i egen virksomhet.

Tel: +46 (0)33 – 323 85_53  Mejl: henrik.karlsson@stopdigging.se

Bli partner i StopDigging-nettverket.

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt i løpet av kort tid for å avtale et møte.

Sluta Gräv AB, Grustagsgatan 1B, 254 64 Helsingborg, Sweden

Med vår kundeløsning kan du bruke jordskruer til dine prosjekter.

Vi tilbyr fleksible kundeløsninger fordi det skal være enkelt for deg å komme i gang. Du vil bli tildelt en kontaktperson som veileder deg gjennom de første trinnene. Vi skreddersyr startsettet ditt til dine behov, slik at du kan være klar til å installere jordskruer i virksomheten din på bare noen få uker. Startpakken er din investering for å etablere fotfeste i din virksomhet.

Vår produkt- og teknologiavdeling hjelper deg gjerne med din investering.

Vår produkt- og ingeniøravdeling er tilgjengelig for deg dersom du trenger hjelp med beregninger og maskinservice, eller om du ønsker å diskutere forbedringer av eksisterende produkter.

Vårt tilbud, dine fordeler:

 • Kundehenvendelser (Leads)
 • Teknisk hjelp
 • Markedsføringsstøtte
 • Spare tid
 • Øk produktiviteten
 • Fleksible løsninger
 • Store og små konstruksjoner
 • Arbeid klimasmart
 • Bredt utvalg av maskiner
 • Produktutvikling i Sverige
 • Sertifiseringer

Fire viktige grunner til at du bør bruke jordskruer

Minimal miljøpåvirkning

Jordskruer har minimal innvirkning på miljøet rundt, noe som gjør dem til et ideelt valg for bærekraftige byggeprosjekter. Tradisjonelle fundamenter krever omfattende graving og utfylling, noe som kan påvirke det omkringliggende økosystemet betydelig. I kontrast krever jordskruer minimal utgraving og har et mindre fotavtrykk, noe som reduserer deres miljøpåvirkning. I tillegg, fordi jordskruer er installert med spesialutstyr, påvirker de jorda og omkringliggende vegetasjon mindre. Dette kan bidra til å bevare det lokale økosystemet og minimere forstyrrelsen av dyrelivshabitater.

Gjenbruk- og resirkulerbar

En annen miljøfordel med jordskruer er at de er gjenbruk- og resirkulerbare. I motsetning til tradisjonelle fundamenter, som vanligvis blir stående på plass etter riving av en struktur, kan jordskruer enkelt fjernes og gjenbrukes til andre prosjekter. Videre er jordskruer laget av stål slik at de kan resirkuleres ved slutten av levetiden. Stål er et av de mest resirkulerte materialene i verden, og gjenvinning av stål krever betydelig mindre energi enn å produsere nytt stål. Jordskruer kan gjenbrukes og resirkuleres og reduserer deres miljøpåvirkning.

Energieffektivitet

Jordskruer kan brukes sammen med andre energieffektive teknologier, som solcellepaneler og ladestolper. Dette kan bidra ytterligere til å redusere en strukturs karbonavtrykk og forbedre dens generelle bærekraft.
Som konklusjon gir jordskruer mange miljøfordeler i forhold til tradisjonelle fundamenter. De har et betydelig lavere karbonavtrykk, minimal miljøpåvirkning, er gjenbrukbare og resirkulerbare, og kan forbedre energieffektiviteten til en struktur. Hvis du vurderer et bærekraftig byggeprosjekt, er jordskruer en utmerket fundamentløsning.

Kombinert løsning

Jordskruer lar deg redusere mengden eller bygge helt uten betong i ditt fundament. I tillegg til at jordskruen er et solid fundament i seg selv, brukes den også i kombinasjon med støpte fundamenter, hvor den fungerer som støtte og bærer av betongen. Denne kombinasjonsløsningen bidrar til å redusere betongmengden og reduserer behovet for graving, da jordskruer kan skrus ned til en dybde hvor de kan festes til fast grunn. Dette gjør at betongplaten kan bli tynnere uten å miste bæreevne eller stabilitet.

Over ser du noen av jordskruene våre