Betongfundamentets rival

siden 2012

STOP DIGGING

EN NYKOMMER
I BYGGEBRANSJEN

Stop Digging er en svensk bedrift som ble grunnlagt i 2012 av Kim Olsson og Håkan Liljekvist. Med en visjon om å skape en smartere og mer praktisk måte å bygge på, har vi på kort tid vokst til å bli markedsledende innen bakkefundamenter og jordskruer. Stop Diggings hovedkontor ligger i Helsingborg, men arbeidsområdet strekker seg over hele Norden, og over flere kontinenter.

Stop Digging får jobben gjort samtidig som du sparer tid og penger. Våre ansatte drives av å alltid være best innen dette området, og av å møte behovet ditt for et stabilt jordfundament. Med Stop Digging får du som kunde tilgang til alt du trenger til et sikkert og holdbart fundament til byggprosjektet ditt. Vi tar ansvaret gjennom hele prosjektet – fra idé til ferdig fundament.

Jordskruen har gjort hverdagen enklere for privatpersoner, offentlige aktører og bedrifter som skal bygge verandaer, boder og andre småbygninger, sette opp veiskilt, søppelkasser eller gjerder. Når du velger jordskruer fra Stop Digging i stedet for betongblokker eller støpte fundamenter som er vanskelige å jobbe med, sparer du tid, kraft og penger.

Høres det ut som noe for deg? Du er velkommen til å prøve ut Stop Digging, du også.

HISTORIEN BAK SUKSESSEN

VED HJELP
AV EN SMART
JORDSKRUE
FORANDRER
VI VERDEN

Revolusjonerende ideer kan komme når du minst venter det. Stop Digging begynte med to venner og et slag boule en vakker vårdag i 2011.

Gjennom arbeidet sitt i byggebransjen hadde Kim Olsson sett hvor enkelt og praktisk man kunne montere solcellepaneler ved hjelp av lange skruer som ble satt ned i bakken. Han ble nysgjerrig på om det gikk an å bruke den samme metoden til verandaen han planla å bygge hjemme – og dermed slippe det harde arbeidet med å grave hull i bakken og støpe betongfundamenter.

Han luftet ideen for vennen Håkan Liljekvist da de møttes på for å spille et slag boule.
«Men hvis du vil slippe å gjøre det, må det jo finnes tusenvis av andre som også vil det», svarte Håkan tankefullt.

Det ble stille en stund mens de to grublet over betydningen av det Håkan nettopp hadde sagt.

Et drøyt år senere hadde de designet og testet et antall ulike skrueprototyper, sagt opp de daværende jobbene sine og startet Stop Digging. En bedrift som siden da har fått flere utmerkelser, og som har tatt steget videre ut i verdenen.

«Stop Digging fortsetter å vokse. I dag opererer vi på 12 ulike geografiske områder, og vi vil fortsette å vokse der. Fordelene til jordskruen og konseptet vårt kommer gradvis til å utkonkurrere betong og andre alternativer innen dette området», sier Richard Alm, VD hos Stop Digging AB.

KVALITET I HVERT LEDD

Svensk design og utvikling

Alle skruene våre er designet og utviklet i Sverige. De er laget for å tåle det harde nordiske klimaet og er testet i de tøffeste miljøene du kan tenke deg. De ruster ikke, har lang levetid og er enkle å demontere og bruke på nytt. De er med andre ord både holdbare og bærekraftige.

Bak de ulike jordskruene til Stop Digging ligger et langt og grundig utviklingsarbeid i tett samarbeid med et team av erfarne designere og rådgivere. En ny skruemodell tar minst et halvt år å utvikle, og vi forbedrer og videreutvikler det eksisterende sortimentet vårt kontinuerlig.

Skruene produseres på lisens ved et par ulike fabrikker i Asia, av en leverandør som har vært samarbeidspartneren vår helt siden starten, siden de leverer et produkt av svært høy kvalitet. Vi gir deg 25 års garanti på alle skruene våre.

LES MER

Spar tid, penger og arbeid med jordskruer

PÅ HJEMMEBANE

Et stabilt fundament er viktig for alle byggeprosjekter, men å støpe betongsåler eller grave ned betongblokker er både tungt og tidkrevende. Da er det flaks at vi tilbyr et bedre alternativ – et fundament helt uten graving! Jordskruene våre hjelper deg med å gjøre drømmeprosjektet ditt til virkelighet – raskt og enkelt. Kanskje du vil bygge en terrasse, et gjerde, en trapp, et nytt inngangsparti eller en lekestue til barna? Se hva andre har bygget og finn din egen idé.

PÅ BYGGEPLASSEN

Kunden har alltid rett – og lite tid. Når du velger å forankre arbeidet ditt med jordskruene våre, sparer du tid og penger. Vi kan montere skruer året rundt, selv på steder som er vanskelige å komme til og i jord som er vanskelig å grave i. Å lage et fundament av skruer passer spesielt bra på overflater som allerede er opparbeidet, hvor graving vil være ødeleggende. Med et bakkefundament av skruer kan du ta flere oppdrag.

HER FINNER DU OSS

Finn din lokale montør

Stop Diggings autoriserte montører leverer stabile fundamenter av skruer i hele landet. Kontakt oss hvis du har spørsmål, ønsker et prisanslag eller vil bestille montering med en gang.

HER FINNER DU OSS

Finn din lokale montør

Stop Diggings autoriserte montører leverer stabile fundamenter av skruer i hele landet. Kontakt oss hvis du har spørsmål, ønsker et prisanslag eller vil bestille montering med en gang.