Betongfundamentets rival

siden 2012

Ta kontakt med oss
STOP DIGGING

EN NYKOMMER
I BYGGEBRANSJEN

Sluta Gräv är ett svenskt bolag, grundat 2012 av Kim Olsson och Håkan Liljekvist. Med en vision om ett bekvämare och smartare sätt att bygga har vi på kort tid vuxit till att bli marknadsledande på markfundament av markskruv. Sluta Grävs huvudkontor ligger i Helsingborg men vårt arbetsområde sträcker sig över hela Norden och flera kontinenter.

Stop Digging er en svensk bedrift som ble grunnlagt i 2012 av Kim Olsson og Håkan Liljekvist. Med en visjon om å skape en smartere og mer praktisk måte å bygge på, har vi på kort tid vokst til å bli markedsledende innen bakkefundamenter og jordskruer. Stop Diggings hovedkontor ligger i Helsingborg, men arbeidsområdet strekker seg over hele Norden, og over flere kontinenter.

Stop Digging får jobben gjort samtidig som du sparer tid og penger. Våre ansatte drives av å alltid være best innen dette området, og av å møte behovet ditt for et stabilt jordfundament. Med Stop Digging får du som kunde tilgang til alt du trenger til et sikkert og holdbart fundament til byggprosjektet ditt. Vi tar ansvaret gjennom hele prosjektet – fra idé til ferdig fundament.

Jordskruen har gjort hverdagen enklere for privatpersoner, offentlige aktører og bedrifter som skal bygge verandaer, boder og andre småbygninger, sette opp veiskilt, søppelkasser eller gjerder. Når du velger jordskruer fra Stop Digging i stedet for betongblokker eller støpte fundamenter som er vanskelige å jobbe med, sparer du tid, kraft og penger.

Høres det ut som noe for deg? Du er velkommen til å prøve ut Stop Digging, du også.

HISTORIEN BAK SUKSESSEN

VED HJELP AV EN SMART JORDSKRUE FORANDRER VI VERDEN

Revolusjonerende ideer kan komme når du minst venter det. Stop Digging begynte med to venner og et slag boule en vakker vårdag i 2011.

Gjennom arbeidet sitt i byggebransjen hadde Kim Olsson sett hvor enkelt og praktisk man kunne montere solcellepaneler ved hjelp av lange skruer som ble satt ned i bakken. Han ble nysgjerrig på om det gikk an å bruke den samme metoden til verandaen han planla å bygge hjemme – og dermed slippe det harde arbeidet med å grave hull i bakken og støpe betongfundamenter.

Han luftet ideen for vennen Håkan Liljekvist da de møttes på for å spille et slag boule.
Men hvis du vil slippe å gjøre det, må det jo finnes tusenvis av andre som også vil det, svarte Håkan tankefullt.

Det ble stille en stund mens de to grublet over betydningen av det Håkan nettopp hadde sagt.

Et drøyt år senere hadde de designet og testet et antall ulike skrueprototyper, sagt opp de daværende jobbene sine og startet Stop Digging. En bedrift som siden da har fått flere utmerkelser, og som har tatt steget videre ut i verdenen.

“Stop Digging fortsetter å vokse. I dag opererer vi på 12 ulike geografiske områder, og vi vil fortsette å vokse der. Fordelene til jordskruen og konseptet vårt kommer gradvis til å utkonkurrere betong og andre alternativer innen dette området”, sier Richard Alm, VD hos Stop Digging AB.

VI ER DER DU ER. TA KONTAKT MED OSS.

designed
KVALITET I HVERT LEDD

SVENSK DESIGN OG UTVIKLING

Alle skruene våre er designet og utviklet i Sverige. De er laget for å tåle det harde nordiske klimaet og testet i de tøffeste miljøene. De ruster ikke, har lang levetid og kan enkelt demonteres og brukes på nytt. De er med andre ord både solide og bærekraftige.

Bak de ulike jordskruene til Stop Digging ligger et langt og grundig utviklingsarbeid i tett samarbeid med et team av erfarne designere og rådgivere. Det tar minimum et halvt år å utvikle en ny skruemodell, og vi forbedrer og utvikler det eksisterende sortimentet vårt kontinuerlig.

Skruene lisensproduseres i et par fabrikker i Asia, av en leverandør som har vært samarbeidspartneren vår fra starten av – fordi de leverer et produkt av svært høy kvalitet. Skruene våre har en forventet levetid på minst 100 år*.

*Stop Digging oppgir en estimert minimumslevetid for jordskruene. Verdien gjenspeiler antall år en installert skrue forventes å oppfylle sitt tekniske formål under normale forutsetninger – og er basert på flere års erfaring og forskning.

VI ER DER DU ER

BESTILL FUNDAMENTET TIL BYGGVERKET DITT

Er du klar til å sette i gang med byggeprosjektet? Stop Digging monterer stabile jordfundamenter med skruer i hele landet. Gå videre for å finne din nærmeste Stop Digging-montør.

TA KONTAKT MED OSS