Jordankere for hageprosjekter

Kontakt oss for en gratis konsultasjon

Kontakt oss

Grunnleggende løsninger for enhver idé

Velkommen til en verden hvor hvert hjørne av hagen din forteller en historie – et sted hvor drømmer tar form og behov møtes. Forestill deg en morgen under pergolaens beskyttende bjelker, hvor dagens første lys siver gjennom løvverket. Ved siden av deg, en bassengterrasse som frister med forfriskende bad på varme sommerdager. Rundt hjørnet, en robust carport som beskytter bilen din, og en praktisk bod som skjuler hageverktøy og nødvendigheter. Hjemmet ditt utvides med et sjarmerende gjestehus eller et funksjonelt arbeidsrom, solid fundamentert på våre jordankere. Her, i din egen oase, kan du leve drømmene dine året rundt, i en hage som ikke bare er vakker å se på, men også praktisk og bærekraftig. Velkommen til din fremtidige hage.

Skal du bygge med stendere og bærelinjer, er vår bjelkeskrue din beste venn. SGU sørger for at tredekket ditt står stabilt i flere generasjoner.

Formålstjenlige tilbygg med jordanker

Tilbygg som gjestehus eller arbeidsrom er utmerkede måter å utvide boareal og legge verdi til eiendommen din. For at disse bygningene skal være både funksjonelle og bærekraftige, kreves et solid og pålitelig fundament. Våre jordankere tilbyr en ideell løsning for disse prosjektene, ved å tilby et stabilt fundament uten behov for graving.

Et pålitelig fundament for dine prosjekter

Med jordankere unngår du det tidkrevende og ofte dyre arbeidet med å grave og støpe betong. Installasjonen er rask og ren, og forårsaker minimal forstyrrelse i hagen din. Dette er spesielt viktig for tilbygg, der du ønsker å bevare omgivelsenes estetikk og funksjon.

Tilpasningsdyktighet for hvert prosjekt

Jordankerne er tilpasningsdyktige til forskjellige typer jord og belastningskrav, noe som sikrer at tilbygget ditt hviler på en sikker og bærekraftig grunn. Denne fleksibiliteten gjør dem til en utmerket løsning for en rekke forskjellige prosjekter, fra gjestehus til hjemmekontor, og gir deg friheten til å skape det ekstra arealet du trenger.

Har du et hageprosjekt? Vi hjelper deg i gang.

Finn din montør

Carport og boder: Praktiske løsninger med jordanker

Fra stor til liten – det meste kan festes til jordskruen

Når det kommer til å skape funksjonelle rom som carporter og boder på eiendommen din, er et stabilt og holdbart fundament av største viktighet. Våre jordankere tilbyr en ideell løsning for begge disse behovene, og lar deg effektivt bygge sikre og robuste konstruksjoner for kjøretøyene dine samt oppbevaringsbehov.

Fordeler med jordankere for carport og bod

En carport beskytter kjøretøyene dine mot vær og vind, og ved å bruke et jordanker som fundament kan du raskt og enkelt etablere en sterk og holdbar carport. Samtidig tilbyr jordankerne et perfekt fundament for å bygge en bod. Uansett om du trenger ekstra plass for hageverktøy, sportsutstyr eller annen oppbevaring, gir de deg muligheten til å skape et sikkert og beskyttet rom.

Å kombinere carport og bod er en smart løsning for å maksimere bruken av eiendommen din. Med jordankere kan disse konstruksjonene ofte oppføres ved siden av hverandre, noe som skaper et enhetlig og estetisk tiltalende design. Denne kombinasjonen er ikke bare praktisk, men sparer også tid og penger, siden grunnarbeidet for begge prosjektene kan gjøres samtidig.

Bevare hagen

Jordankerne minimerer forstyrrelser i jorden og bevarer hagens naturlige skjønnhet, samtidig som de tilbyr en rask og bærekraftig løsning for byggeprosjektene dine. Denne tilnærmingen er spesielt fordelaktig der plassen er begrenset, eller der du ønsker å bevare så mye som mulig av hagens naturlige miljø.

Samlet sett tilbyr bruk av jordankere for carport og bod en effektiv, bærekraftig og estetisk tiltalende løsning som beskytter dine eiendeler og øker verdien på eiendommen din.

«Vi er glade for å ha oppdaget jordskruer som et alternativ til hustufter. Stopdiggings skrue ga oss friheten til å løfte det runde huset vårt akkurat nok opp fra bakken til å skape følelsen av et flytende hus.» Aulis Lundell Oy, Finland

Vår adapterskrue SGC løser de tunge jobbene, en enkelt skrue kan håndtere opptil 10 tonns belastning.

Terrasse på jordanker

En terrasse er mer enn bare en utvidelse av hjemmet ditt; det er et sted for avslapning, underholdning og nytelse av utendørslivet. Å bygge terrassen din starter med et solid og holdbart fundament, og her kommer våre jordankere inn som en ideell løsning. Med jordankere unngår du det tidkrevende og arbeidsintensive behovet for å grave og støpe betongfundamenter. I stedet skrus jordankerne raskt og enkelt direkte ned i jorden, noe som gir en umiddelbar og stabil grunn for terrassen din.

Rask og bærekraftig grunnlegging

Jordankerne er ikke bare tidsbesparende; de er også miljøvennlige. De minimerer forstyrrelser i hagen din og det omkringliggende landskapet, noe som er en stor fordel sammenlignet med tradisjonelle metoder. Denne metoden er spesielt fordelaktig på steder med vanskelig tilgjengelig terreng eller følsomme økosystemer. I tillegg, siden jordankerne kan skrus ut og gjenbrukes, tilbyr de en fleksibel løsning hvis du noen gang bestemmer deg for å endre eller flytte terrassen din.

Sammenfatningsvis tilbyr våre jordankere en rask, bærekraftig og miljøvennlig grunn for terrassen din, noe som gjør at du kan fokusere på design og konstruksjon uten å bekymre deg for grunnlaget.

Pergola og bassengterrasse: En vakker og funksjonell løsning på jordanker

Å bygge en pergola eller en bassengterrasse er en fantastisk måte å forbedre ditt utendørs miljø, og med våre jordankere kan du bygge på en stabil og bærekraftig måte. En pergola tilbyr et sjarmerende sted for avslapning og beskyttelse mot solen, mens en bassengterrasse gir en elegant og sikker omgivelse for bassenget ditt. Kombinasjonen av disse to elementene kan skape en oase i hagen din, perfekt for underholdning og avslapning.

Kombinere skjønnhet og funksjonalitet

Å kombinere pergolaen med bassengterrassen er en praktisk og estetisk løsning. Pergolaen kan tilby skygge nær bassenget, noe som skaper et sammenhengende og innbydende utendørsrom. Denne typen design er ikke bare funksjonell, men også et attraktivt tillegg til hagen din, som øker både nytelsen og verdien på eiendommen din.

Rask og effektiv installasjon

Installasjonen av jordankere for disse prosjektene er rask og effektiv, noe som minimerer forstyrrelser i hagen din. Dette gjør det mulig for deg å raskt nyte din nye utendørsplass, uten de lange ventetidene og det omfattende arbeidet som ofte er forbundet med tradisjonelle fundament-metoder.

Til slutt tilbyr bruk av jordanker for din pergola og bassengterrasse en kombinasjon av skjønnhet, funksjonalitet og bærekraft, noe som gjør hagen din til et perfekt sted for både avslapning og underholdning.

Vår stolpeskrue SGS sørger for at stolpene dine står rett og tåler belastninger fra vind og snø.

Stabile og diskrete gjerder med jordankere

Å skape et privat rom i hagen eller på tomten din handler ikke bare om estetikk, men også om funksjon og bærekraft. Med våre jordankere kan du enkelt opprette gjerder eller privatlivsskjermer som ikke bare gir deg det privatlivet du ønsker, men også står stabilt og tåler tidens tann. Våre jordankere gir et robust og pålitelig fundament for gjerdet ditt, uten behov for graving eller forstyrrende jordarbeid.

Skånsom installasjon

Installasjonen av jordankerne er rask og effektiv, noe som betyr at du kan få din privatlivsskjerm på plass mye raskere enn med tradisjonelle metoder. I tillegg reduserer du risikoen for skade på omkringliggende vegetasjon og landskap, noe som er spesielt verdifullt i hageprosjekter der hver kvadratmeter teller.

Privat rom med funksjon og stil

Med jordankere som fundament får du et gjerde som ikke bare er visuelt tiltalende, men også funksjonelt og holdbart, noe som sikrer at ditt private rom forblir avskjermet og sikkert, år etter år.

Jordankere for boblebad og badestamp på terrasse

Jordankere tilbyr enestående bæreevne, noe som er avgjørende for å støtte vekten av et boblebad eller en badestamp. De er designet for å håndtere tung last, noe som er spesielt viktig ettersom vannet i disse bassengene kan veie flere hundre kilo.

Høy bæreevne for vannvekt

For å sikre en sikker og stabil grunn for boblebad eller badestamp, er jordankere et optimalt valg. Deres evne til å fordele vekten jevnt og gi sterk støtte, er avgjørende for disse typer konstruksjoner.

Varig og pålitelig løsning

Jordankere gir en langvarig og pålitelig grunn for terrassen din, noe som gjør dem til en ideell løsning for å støtte tyngre konstruksjoner som boblebad og badestamper, samtidig som de tilbyr enkel installasjon og minimal miljøpåvirkning.