products

SGN Rørskrue

Den kalles for rørskruen – en rørformet jordskrue som er laget for å holde en avlang eller sylindrisk gjenstand på plass inne i skruen. Den finnes i flere dimensjoner for ulike behov, og når rørskruen er montert, er det bare å senke ned det som skal forankres og feste det med fire bolter – raskt og enkelt.

KAN BLANT ANNET BRUKES TIL:
Skilting
Parkmiljø
Avsperring
LAST NED DATABLAD

Spesifikasjoner

LENGDE: 865-2500 mm

SKRUENS VEGGTYKKELSE: 2 ELLER 4 MM

YTRE DIAMETER: 67-114 MM

GJENGEHULL: 4 X M12

TRYKKRAFT: 10,5–55 KN

STREKKRAFT: 4,5–41,5 KN

HORISONTALKRAFT: 3–14,5 KN

Expected Life 100 Years

CE-Stamp

Sertifiseringer

MaterialeISO 630 FE 360A
Produkt EN 1090
Galvanisering EN 1461
Produksjonsprosess ISO 9001:2015
Installasjonsprosess ISO 9001:2015

*Stop Digging oppgir en estimert minimumslevetid for jordskruene. Verdien gjenspeiler antall år en installert skrue forventes å oppfylle sitt tekniske formål under normale forutsetninger – og er basert på flere års erfaring og forskning.

Flere jordskruer

Alle skruer
products

SG EX ADAPTERSKRUE

SGC EX består av 3 deler. En skrue, en midtdel og en topp. Med denne modulære jordskruen kan du fortsette å bygge til du har nådd ønsket dybde eller kapasitet.

KAN BLANT ANNET BRUKES TIL:
Moduler
Levegger
LES MERDatablad
products

SGS STOLPESKRUE

Nå kan du slutte å støpe stolpefundament – for godt. Stolpeskruene våre gjør jobben raskere og enklere – men er akkurat like stabile som tradisjonelle fundamenter. Skruen er tilgjengelig i to forskjellige standardbredder for å passe prosjektet ditt.

KAN BLANT ANNET BRUKES TIL:
Carport
Gjerde
LES MERDatablad
products

SGC ADAPTERSKRUE

Universalskruen vår SGC har en rund plate med flere hull for tilleggsutstyr, og størrelsen på platen tillater et stort justeringsrom i to ledd. Skruens kraftige dimensjoner, i kombinasjon med et ekstra tykt sinkbelegg, gjør den sterk og solid, og den er dermed godt egnet for tunge jobber.

KAN BLANT ANNET BRUKES TIL:
Moduler
Solceller
Levegger
LES MERDatablad