products

SGP ADAPTERSKRUE

Adapterskruen vår SGP har et kraftig gjengehull sentralt plassert i hodedelen, noe som gjør at den passer til mye forskjellig tilleggsutstyr. Designet gir gode justeringsmuligheter og passer derfor perfekt til prosjekter som krever fleksibilitet, men som har lavere belastningskrav.

KAN BLANT ANNET BRUKES TIL:
Moduler
Solceller
Levegger
LAST NED DATABLAD

Spesifikasjoner

LENGDE: 580-1200 MM

SKRUENS VEGGTYKKELSE: 4 MM

PLATENS GODSTYKKELSE: 8 MM

YTRE DIAMETER: 95×70 MM

FESTE: PLATE MED MÅLENE 95×70 MM

GJENGEHULL: M20

TRYKKRAFT: 2,5–12,5 KN

STREKKRAFT: 1,7–6,5 KN

HORISONTALKRAFT: 0,5–4,5 KN

Expected Life 100 Years

CE-Stamp

Sertifiseringer

MaterialeISO 630 FE 360A
Produkt EN 1090
Galvanisering EN 1461
Produksjonsprosess ISO 9001:2015
Installasjonsprosess ISO 9001:2015

*Stop Digging oppgir en estimert minimumslevetid for jordskruene. Verdien gjenspeiler antall år en installert skrue forventes å oppfylle sitt tekniske formål under normale forutsetninger – og er basert på flere års erfaring og forskning.

Flere jordskruer

Alle skruer
products

SGU BJELKESKRUE

Bjelkeskruene våre er det rette valget når du ønsker å montere et fundament av liggende bjelker, for eksempel gulvbjelker til en bod eller bærebjelker til en terrasse. Skruene finnes i fem lengder, noe som gjør det mulig å bruke dem til å utjevne nivåforskjeller i underlaget samtidig som stabiliteten opprettholdes.

KAN BLANT ANNET BRUKES TIL:
Terrasse
Bod
LES MERDatablad
products

SGN RØRSKRUE

Den kalles for rørskruen – en rørformet jordskrue som er laget for å holde en avlang eller sylindrisk gjenstand på plass inne i skruen. Den finnes i flere dimensjoner for ulike behov, og når rørskruen er montert, er det bare å senke ned det som skal forankres og feste det med fire bolter – raskt og enkelt.

KAN BLANT ANNET BRUKES TIL:
Skilting
Parkmiljø
Avsperring
LES MERDatablad
products

SG EX ADAPTERSKRUE

SGC EX består av 3 deler. En skrue, en midtdel og en topp. Med denne modulære jordskruen kan du fortsette å bygge til du har nådd ønsket dybde eller kapasitet.

KAN BLANT ANNET BRUKES TIL:
Moduler
Levegger
LES MERDatablad