Spar tid og penger med jordskruer!

 

Vi monterer jordskruer til feste av alt fra altaner og stakittgjerder til parkbenker og støyskjermer. Jobben blir utført av en av våre mer enn 100 sertifiserte montører i hele Skandinavien. Før vi monterer skruene forhåndsborer vi et hull i bakken for å sikre en solid montering. Mindre steiner flytter seg under boringen, og steiner på opptil 30 cm sprekker. Hvis vi treffer på fjell, borer vi og setter plugger i stedet, akkurat som vanlig. Jordskruer kan monteres overalt der du normalt graver, for å støpe en sokkel eller grave ned en prefabrikkert betongsokkel.

Jordskruer til mange formål

 

Vår metode og våre skruer er godkjente selv for større monteringer. Vi kan altså sette skruer der det f.eks. skal bygges stakittgjerde, en terrasse, en redskapsbod eller en carport. Men også til større byggeprosjekter som f.eks. støysikringer og tilbygg. Andre bruksområder er skruer til parkbenker, sykkelstativer, søppeldunker og skilt. Vi har mer enn 10 ulike modeller av skruer, avhengig av underlag og hva som skal monteres. Vi har også flere spesialinstallasjoner som f.eks. brukes ved montering av støysikringer eller flaggstenger.

Ingen skader på gress, asfalt eller steinlegging

 

Når vi bruker jordskruer, slipper du å få gressplenen eller steinleggingen gravd opp for å støpe eller sette ned en betongsokkel. Hvis du f.eks. har brostein, løfter vi bare på den ene steinen der skruen skal sitte, og borer der. Vi kan til og med sette skruer rett gjennom et eksisterende treunderlag eller asfalt. Da forhåndsborer vi med 80 mm bor. Da sparer man så klart svært mye tid og penger. Ved å slippe å støpe kan byggeprosjektet påbegynnes med en gang skruene er på plass. Vi kan til og med sette jordskruer på vinteren.

Udfyld kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig og svarer på dine spørgsmål.